T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü

SÜREKLİ İŞÇİ ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURU

Güncelleme Tarihi: 28/04/2020

SÜREKLİ İŞÇİ ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURU

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Hükümleri Çerçevesinde 14.000 Kadroya “Temizlik Görevlisi, Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Hastane Klinik Destek Elemanı, Aşçı” Mesleklerinde Kura Sonrası Atanmaya Asıl Olarak Hak Kazanan Adayların Atama İşlemleri Bakanlık Makamının 24.03.2020 Tarih ve 299 Sayılı Olurları İle Uygun Görülmüştür.

Türkiye İş Kurumu Tarafından, Bakanlığımıza Gönderilen Başvurular Üzerine 8-9 Nisan 2020 Tarihlerinde Noter Huzurunda Çekilen Kura Neticesinde Yerleşmeye Hak Kazanan Asil ve Yedek Adaylar Belirlenerek İlan Edilmiştir.

1- Kura Sonucu Asil Olarak Yerleşen ve Evrak Teslim Eden Ekli Listede İsmi OlanlarınAtamaları Yapılmış Olup, Sonuçlar Müdürlüğümüz Resmiİnternet Sitesinde İlan Edilmiştir.

2-  Bu İlan 28 Nisan 2020 Tarihinden İtibaren Tebligat Yerine Geçecektir

3- Ataması Yapılanlar Kendisine Posta Yolu İle Herhangi Bir Evrak Gelmesini  beklemeyeceklerdir.

4- Dünya Sağlık Örgütü Tarafından Pandemi Olarak İlan Edilen Covid 19 Salgını İle Mücadele Ülkemizde’de Devam Etmektedir. Bu Süreçte Daha Etkin, Verimli Ve Kesintisiz Sağlık Hizmeti Sunulmasına Devam Edilmesi Önem Arz Etmektedir. Bu Minvalde; Ataması Yapılan Sürekli İşçiler En Geç  30 Nisan 2020 Perşembe Günü Mesai Saati Bitimine Kadar, Yeni Görev Yerlerine Başlayış Yapacaklardır.

Kişi listesi için Tıklayınız.