8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sayın Pehlivan tarafından Kutlandı
09 Mart 2018

#Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Engin PEHLİVAN, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sebebiyle İl Sağlık Müdürlüğü,Kamu Hastaneleri Hizmetleri, #Gümüşhane Devlet Hastanesi ve Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek bayan çalışanlara çiçek dağıttı. İl Sağlık Müdürü Pehlivan'a , Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Dt. Yunus YILMAZ, Başkan Yardımcısı Nadim ÜLKER ve Hakan ÇİMEN eşlik etti. Eş zamanlı olarak Kelkit, Köse Şiran,torul ve Kürtün ilçelerindeki tesislerimizdeki yöneticiler tarafındanda kutlandı.
İl Sağlık Müdürü Pehlivan, "Toplumun temeli aileye, ailenin temeli ise kadınların varlığına bağlıdır. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu,  mutlu ve geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağan üstü gayret göstermektedir. Dolayısıyla kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması ve gelişme göstermesi mümkün değildir. Bizler; tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Tarihin her döneminde Türk toplum ve aile yapısında müstesna bir yere sahip olan kadın, aile kurumunun temel taşı, değerlerin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu rolünü üstlenerek, şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü olmuştur. “ ifadesinde bulundu.
Bünyemizde görev yapan bayan çalışanlarımızda gösterdikleri özverili çalışmalarla her zaman gücümüze güç katmaktadırlar. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, mutluluk ve başarılar diliyorum." diye konuştu.