2021 Yılı Yaz Stajı Hakkındaki Duyuru
28 Mayıs 2021

 Müdürlüğümüz ve bağlı kurum kuruluşlarda 2021 yılı yaz stajı yapmak isteyen sağlık alanlarında öğrenim gören üniversite öğrencilerinin başvuru kabul işlemlerine  Cumhurbaşkanlığımız İnsan Kaynakları Ofisi tarafından ücretsiz olarak kullanıma açılan https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr web adresindeki “Kariyer Kapısı Çevrimiçi Platformu” üzerinden 24.05.2021 tarihinden itibaren başlanılmıştır

Kariyer Kapısı Çevrimiçi Platformuna kaydı olan öğrencilere teklif gönderirken öncelikle Lisans 3. ve 4. sınıf (4.sınıflar öncelikli), Önlisans 2.sınıf ta öğrenim gören öğrencilere başvurular içerisinden belirlediğimiz kontenjan sayısı kadar sistem üzerinden teklif gönderilecektir.

Onay verilen öğrenciler stajlarına başlamadan önce istenilen tüm evrakları eksiksiz İl Sağlık Müdürlüğüne  teslim etmek zorundadır. Staj yeri ve tarihleri onaylandıktan sonra değişiklik talep edilmeyecektir.

Dünyada ve Ülkemizde devam eden Covid-19 Pandemisi nedeni ile gerekli görülmesi halinde stajyer öğrenci kabulünün yapılması, stajın uygulanması, stajların ertelenmesi veya iptali gibi konularda İl Sağlık Müdürlüğü yetkilidir. Olası gelişmeler Müdürlüğümüzün https://gumushaneism.saglik.gov.tr adresinden duyurulacaktır.

Müdürlüğümüz Wep sitesinden yapılan duyurular tebligat niteliğindedir.

İlgililere ilanen duyurulur.

 

Yaz Stajı Gerekli Belgeler:

*Öğrenci Belgesi(e-devlet veya okuldan ıslak imzalı)

*İmzalanmış Staj Sözleşmesi (2 Nüsha)

*SGK Durum Belgesi(Okuldan imzalı/onaylı)

* Öğrenciye ait IBAN Numarasını ( Ziraat Bankası) gösterir belge

*İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Aldığına Dair Belge (Sertifika veya Transkript)

*Staj Başlangıç Tarihinden 48 Saat Önce Yapılmış PCR Testi