Sağlık Kurumlarından Yaşlılar Haftası Ziyaretleri
23 Mart 2018

Sağlık Kurumlarından Yaşlılar Haftası Ziyaretleri

Her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır. “Yaşlanma, organizmanın giderek biyolojik verimliliğini yitirmesi, çevresine uyumda güçlük çekmesi ve direnç mekanizmalarında gerileme olarak tanımlanabilir.”

Bu hafta dolayısıyla #Gümüşhane İl Sağlık Müdülüğü ve bağlı Hastanelerin yöneticileri tarafından bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Bu kapsamda: İl Sağlık Müdürümüz Dr. Engin Pehlivan beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dt. Yunus Yalçın, Başkan Yardımcısı Nadim Ülker, Hakan Çimen ve Evde Sağlık Hizmetleri Doktoru Dr. Tayfun Cincorap’la birlikte Evde Sağlık Hizmeti alan Hastalara yönelik bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette hastalar ve yakınlarıyla sohbet eden Dr. Pehlivan ve beraberindekiler, hastaların sağlık durumları ve tedavileri hakkında bilgi aldılar.

Yine bu hafta dolayısıyla: Gümüşhane ve Kelkit Devlet Hastaneleri Yöneticileri de servislerde tedavi gören yaşlı hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler, hem de Yaşlılar Haftalarını kutladılar.