Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Hastane Afet Ve Acil Durum Planları Uygulayıcı Eğitimleri Yapıldı.
26 Mart 2018

20 Mart 2015 tarih ve 29301 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren HAP (Hastane Afet ve Acil Durum Planları) Uygulama Yönetmeliği gereğince 13-15 Mart 2018 tarihleri arasında Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde Müdürlüğümüz Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından Merkez ve İlçe Hastanelerimizin temsilcilerine yönelik üçüncü(3) HAP uygulayıcı eğitimi gerçekleştirildi.

Trabzon ve Giresun illerimizden HAP uygulayıcı eğitmenlerimizin de katkıda bulunduğu eğitimde teorik ve pratik bilgilerin yanı sıra masa başı tatbikatı yapılarak senaryolar üzerinden değerlendirmelerde bulunuldu. Oldukça verimli geçen eğitimin son gününde katılımcılara belgeleri takdim edildi.